Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan liitto hakee digitalisaation erityisasiantuntijaa

| Pirkanmaan liitto

Erityisasiantuntijan tehtävänä on osallistua maakunnan digitaalisen kompassin luomiseen sekä valmistella ja toteuttaa siinä Pirkanmaan liiton vastuulle kuuluvia toimenpiteitä.

Pirkanmaan liitto hakee erityisasiantuntijaa digitalisaation monipuolisiin edistämistehtäviin. Pirkanmaan liitto toimeenpanee EU:n digitaalisen vuosikymmenen strategiaa maakuntaan muodostettavan digitaalisen kompassin avulla sekä rahoittaa ja toteuttaa Pirkanmaan digiagendaa tukevia hankkeita. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen yritysten, korkeakoulujen ja julkistoimijoiden kanssa ja vaikutamme useilla kansallisilla ja EU-foorumeilla.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on osallistua maakunnan digitaalisen kompassin luomiseen ja valmistella ja toteuttaa maakunnan digiagendassa Pirkanmaan liiton vastuulle kuuluvia toimenpiteitä. Toimenpiteet liittyvät erityisesti digitaaliseen infrastruktuuriin (ml. tietoliikenne ja data-alustat) ja teollisuuden digitalisaatioon. Tehtävässä painottuvat nousevien teknologioiden soveltaminen elinkeinoelämässä, laajakaistayhteydet sekä kansainvälinen yhteistyö projektien valmistelussa ja toteutuksessa.

Etsimämme erityisasiantuntija on elinkeinoelämän digitalisaation asiantuntija, jolla on kokemusta hankerahoitteisesta toiminnasta ja verkostomaisesta yhteistyöstä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta projektityöskentelystä sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta, vahvoja vuorovaikutustaitoja (myös englannin kielellä) ja matkustusvalmiutta. Arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta verkostomaisesta kehittämistyöstä ja onnistuneista hankkeista sekä niiden valmistelusta. Jos olet yhteistyöhakuinen vaikuttaja, projektien innovatiivinen toteuttaja ja digitaalisen teknologian tuntija samassa persoonassa, saatat olla ihmisemme.

Pirkanmaan liitto tarjoaa näköalapaikan EU:n vihreään ja digitaaliseen siirtymään sekä TKI-politiikan verkostoihin ja ajankohtaisiin teemoihin kotimaassa ja EU:ssa. Tehtävässä on mahdollisuus toteuttaa digipolitiikkaa merkittävässä innovaatiokeskittymässä ja rakentaa oma ammatillinen kehittymispolku tulevaisuussuuntautuneen ja osaavan työyhteisön tuella. Tehtävä on määräaikainen ja työsopimus tehdään aluksi vuoden 2022 loppuun.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on toimitettava 29.11 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi . Viestin aiheeksi: "Digitalisaation erityisasiantuntija".

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Johtaja Petri Räsänen (petri.rasanen@pirkanmaa.fi, p. 040 7723008)

Kaikki artikkelit