Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Kehittämispäällikkö

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto hakee

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Kestävän kaupunkikehityksen kansalliseen tukeen.

Pirkanmaan liitto hakee kehittämispäällikköä kestävän kaupunkikehityksen kansalliseen koordinaatiotehtävään. Kestävän kaupunkikehityksen hankekokonaisuudella pannaan toimeen kuntien ja yliopistokaupunkien valtion kanssa solmimia, innovaatiotoimintaa vauhdittavia, ekosysteemisopimuksia. Kokonaisuutta koordinoidaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, yliopistokaupunkien ja maakuntien liittojen kanssa ja se kestää vuoden 2027 loppuun.

Pirkanmaan liiton vastuulle koordinaatiossa kuuluvat mm. yhtenäisten rahoitusmenettelyjen kehittäminen, välittävien liittojen opastaminen, toimeenpanon seuranta ja toimeenpanotiedon kerääminen sekä kestävää kaupunkikehittämistä koskeva viestintä Suomessa ja kansainvälisesti. Kehittämispäällikkö vastaa Pirkanmaan liitolle kuuluvista tehtävistä tukenaan hankkeeseen myöhemmin palkattavat asiantuntijat, kokonaisuuteen kuuluva kansallinen kehittämishanke ja ohjausryhmän sihteeristö sekä liiton johto.

Etsimämme kehittämispäällikkö on kaupunkikehittämisen ja hanketoiminnan asiantuntija, jolla on kokemusta EAKR-rahoitteisesta toiminnasta ja verkostomaisen yhteistyön rakentamisesta.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää aihealueen tuntemusta, kokemusta ohjelmatyöskentelystä sekä itsenäistä työotetta, vahvoja vuorovaikutustaitoja (myös englannin kielellä) ja matkustusvalmiutta. Arvostamme viestinnällistä osaamista ja kokemusta tiedolla johtamisen kehittämisestä. Jos olet rahoitusosaaja, innovaatioekosysteemien vauhdittaja ja kaupunkien kestävän kehityksen edistäjä samassa persoonassa, saatat olla ihmisemme.

Tehtävä on määräaikainen ja työsopimus tehdään aluksi noin kolmeksi vuodeksi. Tehtävän jatkumiseen vuoden 2027 loppuun ohjelmakauden mukaisesti on optio.

Pirkanmaan liitto tarjoaa tulevaisuussuuntautuneen työyhteisön tuen sekä näköalapaikan kestävän kaupunkikehittämisen ja innovaatiopolitiikan verkostoihin, kestävän kehityksen ajankohtaisiin teemoihin. Tehtävän kansallinen luonne tarjoaa lisäksi näköalan ekosysteemipolitiikan toimeenpanoon eri puolilla Suomea.

Hae tehtävää 4.10.2021 klo 15 mennessä lähettämällä hakemuksesi: pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Lisätietoja:


Johtaja Petri Räsänen, petri.rasanen@pirkanmaa.fi, p. 040 772 3008

Kaikki artikkelit